Vitrină frigorifică de blat, un must have în 2022

În zilele noastre, aproape orice unitate de catering, fie că este vorba de o cafenea, bar, restaurant sau un punct de vânzare fast-food obișnuit, utilizează și un tip de echipament HoReCa ales dintre modelele de vitrine frigorifice orizontale. Chiar și de blat. 

De ce să îți comanzi și tu o mică vitrină orizontală pentru unitatea ta HoReCa?

O vitrină rece de tejghea nu este doar un echipament pentru comerț, ci și un element excelent de design al interiorului unui local de alimentație publică, care va permite să decorezi convenabil și eficient spațiile de vânzare cu amănuntul, ceea ce va face și locul de muncă mai atractiv pentru personal. 

Scopul acestui echipament frigorific este depozitarea preparatelor finite, semifabricatelor, salatelor etc. Pe lângă depozitarea simplă a produselor, vitrinele de tejghea au și capacitatea de a păstra pentru o mai lungă perioadă toate calitățile gustative ale preparatelor gătite.

Există o serie de configurații diferite de vitrine de masă, datorită cărora se realizează o varietate de aranjamente de echipamente. Diferitele modele pot diferi în ceea ce privește lungimea modulelor, culorile și textura materialelor pentru finisare, precum și opțiunile de iluminare și accesorizare. 

Beneficiile unei vitrine orizontale de tejghea

Vitrinele de masă au câteva avantaje în comparație cu vitrinele încorporate. Vitrinele încorporate au un cost semnificativ mai mare și sunt instalate doar la proiectarea unui spațiu comercial. În schimb vitrinele de blat pot fi puse cu ușurință pe blat, îndepărtate, mutate cu ușurință, iar cu toate acestea nu este nevoie să se demonteze vitrină mică frigorifică.

Vitrinele frigorifice de blat pot avea mai multe tipuri de refrigerare. Majoritatea vitrinelor au un sistem de răcire inferior. Unele echipamente mai complexe vin cu două sau mai multe rafturi și sunt echipate cu răcire dinamică. 

Astfel de vitrine se numesc „ventilate”. În astfel de echipamente, regimul de temperatură este constant în intervalul dorit, pe întregul volum. Acest lucru este facilitat de ventilatorul încorporat. Vitrina de pe masă poate fi deschisă sau închisă. 

Echipamentele de tip deschis consumă cu un ordin de mărime mai multă energie electrică, datorită faptului că o parte din aerul rece din vitrine se pierde în exteriorul echipamentului. 

Vitrinele închise de masă sunt folosite în cafenelele mici, magazine și supermarketuri. Sunt mai economice din punct de vedere al consumului de energie. Produsele oferite sunt date de către vânzători.

Toate echipamentele frigorifice prezente pe tcromania.com au o calitate excepțional de înaltă, fiabilitate în funcționare, iar vitrinele se caracterizează prin productivitate ridicată și ergonomie excelență. Materialele pentru fabricarea vitrinelor frigorifice de masă sunt certificate, la fel și agentul frigorific.

Regimul de temperatură de lucru este asigurat de prezența izolației termice din poliuretan, care menține frigul în interiorul vitrinelor de blat închise tropicalizate chiar dacă temperatura din încăpere atinge +35/40 grade Celsius. 

Într-un cuvânt, o vitrină de masă frigorifică este un echipament indispensabil pentru comerț. Arată atractiv și o să îți fie mai utilă decât ai putea crede la prima vedere.

Intră pe tcromania.com pentru a comanda o mică vitrină frigorifică de blat chiar acum, la început de 2022!

Start Aici
Start Aici
Articole: 592